Länge sen....

Ja det var länge sen jag skrev här, måste skärpa till mig känner jag.
Men jag har inte haft så mycket att skriva om. Har inte gjort så mycket för att jag har så ont i ryggen, diskbråck tror dom att det är, ska på röntgen. Alltid är det något. Trodde att krämporna skulle bli bättre när jag gått ner i vikt men det verkar inte så nästan värre faktiskt.

Nu till något helt annat... Min ÄLSKADE CAVAL blev två år häromdagen. Tyvärr så bor han inte hos oss längre pga min hälsa men jag tänker på honom varje dag. Tänk att man kan sakna en hund så mycket och träningen tillsammans med honom. Men jag gjorde det bästa genom att lämna bort honom det vet jag, han krävde mer än att gå promenader och cykling med Thomas. Han var van vid mer och krävde annan stimulans vilket jag inte orkar längre. Och jag skaffade honom inte för att ha enbart som sällskap, då ska man nog ha skaffat någon annan ras. Som sagt det var det bästa för honom men mindre bra för mitt hjärta.

Här är halvbrorsan Ecco och Caval till höger.


Igår när jag pratade med min underbara vän Gunbritt så fick jag reda på något jättekul!!
Deras härliga terv hane Dahro är friröntgad på höfterna. Så roligt för dom. Dom har haft lite otur med sjuka hundar så det här behövdes verkligen. GRATTIS!!!!!

Jag måste också berätta att vi har fått en ny familjemedlem.
Lilla Milton är Majas egna hund. Hon springer ut med honom när hon är hemma så det är inte många gånger som jag måste göra det. Det var också en överenskommelse mellan henne och mig för att det skulle gå att genomföra detta med en hund till. Nu är inte dom här hundarna så stora som tur är. Och inte så krävande heller. En fantastisk hundras, men man ska titta noga på valparna så att man inte får en sån som vi hade först, rena mardrömmen!!  Som tur är så finns det inte så många av  just dom.

Här ligger han lilla Milton, så liten.... På natten sover han på Majas huvudkudde.


Här tillsammans med min plutt Pussel.


Här leker Pussel när vi hämtar Milton. Det är det som är så skönt med dom här hundarna att det går att släppa i hop både hanar och tikar oftast utan problem.


Nu ska jag äta vilket jag gör många gånger om dagen. Men jag börjar vänja mig nu.
Kram på er därute...


Kommentarer
Postat av: Gunbritt m flock

Tack för kryapådig hälsningen...Trist att bli sjuk IGEN och magsjuka dessutom fyyyy!!! Jag brukar sällan åka på det och nu har jag drabbats TVÅ ggr redan i år...Inte klokt...men nu börjar det kännas lite bättre så det är väl förhoppningsvis över för denna gång (törs jag skriva det???);)

Vilka sötnosar ni skaffat jättefina båda två :)

Hoppas vi någon gång ska få se dom live och er med naturligtvis...Kommer ju inte att känna igen er snart :) Maja växer väl så det knakar och du krymper ju fortfarande...Det är tur att telefonen och datorn finns så vi kan hålla kontakt i alla fall...

Kramar till er alla.

/Gunbritt

2009-03-15 @ 00:22:57
URL: http://www.belgarhuset.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0