Sportlov...

Nu börjar sportlovsveckan lida mot sitt slut.. Fy vad  veckorna går fort. Men lite roliga saker har vi hunnit med i allafall.
Majas kusin har varit här från söndag kväll till onsdag eftermiddag. Bara det är ju kul.
I måndags så hade vi en skön hemmadag där barnen gjorde det dom kände för, egentligen ofrivillig för att vår toastol gick sönder så det var bara att vänta på rörmokaren hela dagen. På kvällen åkte jag till Lotta för att titta på dvärgpischer valparna som är fem veckor, så söta och så små. Men den hund som jag har fastnat för är Pussels mamma hon är världens goaste.
Pussel och hon är så lika i sättet underbara hundar.

I tisdags så tillbringade vi dagen på Backavallen för skridskoåkning och korvgrillning. Tyvärr kunde inte jag åka något för min rygg vill inte som jag vill. Men det blev en trevlig dag i allafall härligt att se barnen glada.





På onsdagen var vi i Duveholmshallen och gjorde lite av varje..

Anton i vit tröja åker kana.

Maja klättrar.

Anton klättrar.

Maja hoppar..


Maja flyger

Maja hänger i lianer..


Gott med glass i väntan på att bowla..


Discobowling...








Madde koncentrerar sig...


Dagen avslutades med hämtmat från Mac Donalds...


Maja spexar som alltid min goa tjej.. Utan tänder dessutom..


I tordags var Maja på biblioteket och lånade böcker. Hon är en riktig bokmal.
I dag ska vi bara ta det lugnt. Jag ska till sjukgymnasten så då blir det inget gjort för värken efteråt..

Men en kul vecka har vi haft.

kram





Helg och Alla Hjärtans Dag..

Helgen har varit helt underbar...  Vi har haft det lugnt och skönt tillsammans familjen och jag..
Jag Älskar er alla utan er vore jag ingenting...

I fredagskväll så var alla våra barn samlade och åt en tacopaj och sallad inför Alla Hjärtans Dag . Det är inte så vanligt att alla är samlade så jag och Thomas njöt av varje sekund. Madelene har ju flyttat hemifrån och Sebastian är ofta hos kompisar.
Senare kom Sebastians kompisar hit och lanade hela natten.. Datorer på mitt matbord i vardagsrummet är inte så kul men det är smällar man får ta. Skönt att dom är hemma och inte ute på stan och ränner.

Alla Hjärtans Dag firade vi på isen med skridskor och fika. Maja hade bakat Alla Hjärtans Dag bollar helt själv som hon bjöd på. Maja älskar att åka skridskor så det uppskattas. Själv så stod jag över i dag för att min rygg vill inte som jag vill.

Min lilla skridskoprinsessa.


Varm choklad är aldrig fel.


Min lilla "plutt" vi hade det skönt i solen.


Den här fina rosen kom vår stora tjej med.
Även om vi har sagt att vi inte ska lägga pengar på den här dagen för att det är viktigast att vi har varandra och att jag vet att hon behöver sina pengar till annat så ville hon ge oss den här rosen så det värmde extra mycket i våra hjärtan..
Vi Älskar dig!!  Du är verkligen en tjej med hjärtat på rätt ställe.

Något mer som värmde var telefonsamtalet som jag fick av en väninna i går kväll. Tänk att du tog dig tid att ringa mig fast du var med din familj i Örebro och sov på hotell. Älskar dig så mycket Tack för att du finns!!

Idag har vi tittat på skidor på tv och tagit det lugnt. Promenarat med Pussel har vi förståss gjort.
Ikväll har Majas kusin kommit för att sova här i några dagar. Skönt för honom att slippa fritids och ha ledigt på sportlovet. Få vara uppe på kvällen och ha sovmorgon är aldrig fel.
Förhoppningsvis så ska det bli skridskoåkning och korvgrillning om vädret tilllåter. Lite mys och en dag i duveholmshallen ska vi nog också hinna med. Min rygg är helt paj men Madelene ska hjälpa mig som tur är annars går det  inte att genomföra någonting.

Underbart att ha sina nära och kära omkring sig det kan inte bli bättre och ingen pryl i världen kan ersätta det.
Något att tänka på kanske!!
Var rädda om varandra!

Tjingeling!!


SÅ GLAD..

Jag ska bli mormor i slutet av maj början av juni. Så kul helt underbart faktiskt. Alla i familjen tycker detsamma Maja är överlycklig hon ska ju bli moster.
Hoppas att allt går bra bara. Det är mer oro nu än när jag väntade barn själv. Man vill ju sina barn det bästa.
Men som underbara Gunnbritt säger tänk positivt!! Skönt att ha en sån vän som peppar mig när det behövs fast hennes egna energi tryter emellanåt. Tack för att du finns!!

Här är den blivande mamman!!





Ni som undrar hur jag mår nu så är det faktisikt lite bättre. Får behålla maten och mindre ont i magen har jag också.
Det går åt rätt håll i allafall.
I morse vägde jag mig och vågen visade 59,7kg så det går fortfarande neråt fast inte lika fort vilket är tur.
Någon målvikt har jag inte, tänker att det stannar när det stannar.

Thomas och jag var på statt i fredagskväll och lyssnade på hans kompisar som spelade (3cb) riktigt kul att träffa alla men mindre kul att folk inte kände igen mig och trodde att Thomas hade träffat en ny tjej ha ha.
Måste nog inse att jag är väldigt förändrad, det är svårt att hänga med i svängarna.


Måste få visa min lilla bebis som blir ett år i mars!!
Mammas plutt som gömmer korv i skogen. Skönt att vi hade honom när Caval flyttade även om han inte kan ersätta honom, han är bra för själen och ställer inga direkta krav på mig mer än det vanliga när man har hund. Han är en riktig mammagris och ligger under mitt täcke på nätterna.  Han älskar att ligga hos mig och gosa kelgrisen. Han är en perfekt hund på alla vis trodde inte att en pinscher kunde vara som han. Lugn, mysig, alltid glad och framför allt helt rumsren och kan vara ensam.




Ha det bra där ute!!
Ann-Sophie

RSS 2.0